STANko.rsSTANko.rs
STANko.rsSTANko.rs

DE-MUS doo

DE-MUS doo - logo

Kontakt informacije

Kontakt: Borislav Teodor
Email kontakta: info@demus.org
Telefon: +381(0)11 252 02 48
Mobilni: +381(0)63 375 003
Adresa: Nikole Vučete 5
Poštanski broj: 11030
Grad: Beograd
Država: Srbija
Web: http://www.demus.org

Delatnost
  • Dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija

Opis

De-Mus doo ima istoriju zadovoljnih klijenata kako fizičkih lica tako i pravnih lica, još od 1993.godine.Pružamo usluge deratizacije, dezinsekcije, dezinfekcije, zaštite od ptica uz garancije kvaliteta i korišćenje ekoloških preparata koji nisu otrovni za ljude ili uz pomoć ultrazvučnih i mehanićkih repelenata.

De-Mus vodi visokostručni kadar sa preko tri decenije iskustva na DDD zaštititi. Vrhunska savremena oprema za rad i HTZ oprema. Sertifikate za preparate koje primenjuje u DDD zaštiti od VMA - Nacionalnim centrom za kontrolu trovanja. Operativni tim za pružanje DDD usluga poseduje sertifikate za rad sa otrovima, a visokostručni kadar poseduje licence HACCP - konsultanata. Saradjuje sa Veterinarskim i Poljoprivrednim fakultetom, VMA - Nacionalnim centrom za kontrolu trovanja, Zavodom za biocide, Gradskim zavodom za zaštitu zdravlja....

Sve naše klijente tretiramo sa posebnom pažnjom i dajemo garancije na pružene usluge. Pored toga imamo dežurstva i izradjujemo kompletnu dokumentaciju po HACCP i ISO standardima.

Nijedan klijent nije manje bitan za nas!